lunes, 12 de septiembre de 2022

EMPIEZAN LAS OBRAS DE RENOVACIÓN DE LA CALLE "BAIXADOR" EN SEGUR


Aquesta setmana es posen en marxa les obres de renovació del carrer Baixador, una de les vies principals del nucli de Segur de Calafell. Els treballs, amb una inversió de 1,49 milions d’euros, remodelaran el tram comprés entre la plaça Lola Boronat i el carrer Pisuerga.

Serà una reurbanització integral, que inclourà el passatge Baixador, amb aquestes actuacions:
  • La renovació de totes les xarxes de serveis: enllumenat públic, aigua potable, clavegueram, recollida d’aigües pluvials, línies elèctriques de baixa tensió, telecomunicacions i gas.
  • Noves voreres i calçada.
  • Mobiliari urbà i jardineria.
  • Senyalització.
L’alcalde de Calafell, Ramon Ferré, explica que “aquesta és una altra intervenció milionària en la millora dels carrers de Segur, en la línia d’altres projectes d’imports encara superiors que s’han vingut fent al nucli en els darrers anys”.

Ferré afegeix: “I no serà l’última, perquè ja tenim elaborats nous projectes, molt importants, en el mateix nucli de Segur”. L’alcalde es refereix a la segona fase de la renovació del carrer Baixador, un pla d’asfaltats i voreres, i un projecte de renovació integral de carrers de gran part de Segur Platja, vinculat a la municipalització del servei d’aigües.

L’alcalde també diu: “Posar al dia les vies públiques de Segur és una tasca enorme, que no pot enllestir-se en tres dies. Fer el més bàsic costaria més de 100 milions d’euros. Però ningú no pot negar que s’hi està treballant de ferm, i any rere any”.

Afectacions a la circulació

Les obres al carrer Baixador se n’aniran a prop d’un any de durada. Causaran afectacions al trànsit en el tram entre la plaça Lola Boronat i el carrer Pisuerga, on es treballarà, però també als carrers propers compresos entre la carretera de Barcelona i la via del tren. Només hi podrà circular el veïnat i estarà prohibit estacionar. Al propi carrer Baixador, es podrà accedir als aparcaments veïnals, tot i que hi haurà dies en què no serà possible, i que s’anunciaran amb antelació. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario