viernes, 6 de mayo de 2022

CALAFELL: SE INCENDIA EL CHIRINGUITO DE MAS MEL


 Albert Fuentes

Ensurt durant aquesta tarda de dijous a la localitat de Calafell. Una gran quantitat de fum que sortia d'una guingueta situada a una platja de la localitat del Baix Penedès ha fet saltar les alarmes.

El servei d'emergències ha rebut un avís als voltants de dos quarts de sis de la tarda per aquest incendi a Calafell. L'alerta es donava per un foc que es produïa a una guingueta situada al passeig marítim de Sant Joan de Déu.

En aquest indret, cremava aquest establiment de restauració ubicat a la platja de l'Estany-Mas Mel que estava tancat. En aquest sentit, la causa del foc ha estat un curtcircuit a l'interior de la guingueta.

Per aquest motiu, els Bombers de la Generalitat han activat diverses dotacions per a treballar en l'extinció del foc. Unes flames que no només han causat danys materials, ja que no hi havia ningú a l'interior del local.

Fins al passeig marítim calafellenc, a més del cos de bombers, també hi han anat unitats terrestres del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i la Policia Local de Calafell.


No hay comentarios:

Publicar un comentario