lunes, 4 de abril de 2022

CUNIT CANDIDATA AL PREMI ALFONS ORTUÑO

 


Redacció | Cunit
04-04-2022 11:48

L’Ajuntament de Cunit ha presentat la candidatura de la recent creada Unitat de Policia Verda als premis Alfons Ortuño de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, qui els va crear l’any 2012 amb l’objectiu de reconèixer actuacions innovadores i les bones pràctiques en gestió pública que duen a terme les administracions públiques catalanes.

La regidoria de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil ha presentat aquesta candidatura. El sergent Sergi Esteban defensa que “la nova Policia Verda de Cunit és una bona candidata a aquests premis perquè s’organitza i funciona en base a la transversalitat adminsitrativa, a una gestió àgil i transparent de la informació i també és un servei que implica la ciutadania, amb qui establim diferents canals de comunicació, i al qual s’hi dediquen agents amb formació especialitzada”.

Xavier Lorenzo, regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, apunta que “actualment, la Policia Local de Cunit ha reforçat la seva Unitat de Drons adquirint nous dos equips que contribuirà a donar un nou gir al servei de la policia verda, optimitzat i sumant recursos relacionats amb les noves tecnologies al servei del medi ambient i dels ciutadans”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario