miércoles, 15 de junio de 2022

ESTE SÁBADO 18, FIESTA EN SEGUR

 


El comerç del nucli de Segur de Calafell s’ha reagrupat per tirar endavant iniciatives de promoció comercial. La primera és la Festa d’Estiu que se celebrarà dissabte vinent, 18 de juny, durant tot el dia, a la plaça Mediterrani i a l’avinguda Catalunya.

La idea va sorgir de l’associació de comerciants de Segur Platja, però durant la seva gestació s’hi ha incorporat l’antiga associació de Segur Centre, que estava inactiva. A partir d’ara, l’entitat es dirà Associació de Comerciants Segur de Calafell.

“És molt positiu el pas endavant que fa el sector al nucli”, diu la regidora de promoció comercial de Segur, Mònica Trepat. “La unió farà la força i ajudarà a revitalitzar l’activitat econòmica, que ha estat tocada per dos anys de pandèmia i que s’ha vist perjudicada pel tancament d’oficines bancàries”, afegeix Trepat.

En aquest sentit, la regidora diu també que “les propostes que sorgeixin del teixit comercial del nucli de Segur tindran el suport de l’Ajuntament” i que “el reagrupament associatiu ens facilita la interlocució amb el sector".
La Festa de l’Estiu

Dissabte vinent, la Festa de l’Estiu serà la primera actuació que es porta a la pràctica. Hi haurà tallers i animació infantil, jocs gegants, pallassos, actuacions musicals i DJ, vermut electrònic, batucada, sevillanes i molta animació durant tot el dia.

Els horaris i escenaris són els següents:

Plaça Mediterrani

D’11 a 14 hores i de 17:30 a 20:30 hores
Zona infantil amb tallers, jocs gegants i pintacares.

Avinguda Catalunya

Batucada itinerant des de la plaça Mediterrani fins al carrer Pablo Neruda.
Batucada infantil a les 12 hores.
Batucada d’adults a les 18 hores.

Avinguda Catalunya amb carrer Pablo Neruda

Zona de restauració, amb degustacions de 11 a 22 hores i vermut electrònic a les 13 hores.

Avinguda Catalunya amb carrer Pablo Picasso

Tarima amb actuacions.
18 hores: Grup infantil TururuT
19 hores: Almas Rocieras
20 hores: Ball en línia

No hay comentarios:

Publicar un comentario