domingo, 18 de junio de 2023

CARTA ABIERTA A: "CALAFELL, ON TOTHOM MIRA PER ELL"

Hay que reconocer que resulta muy cómodo expresar lo que uno quiere bajo seudónimo, perfil falso, o simplemente bajo cualquier nombre o titular de página o perfil en cualquier plataforma, eso le permite a uno decir lo que le venga en gana y criticar a todo bicho viviente y sin derecho a réplica puesto que los comentarios los tiene bloqueados, pero, como todo en la vida tiene doble filo, lo que no puede, es evitar que le repliquen por otros medios y por tanto no le queda otra que aceptar las consecuencias. En este caso, como hace unos días parece ser que se metió en camisa de once varas, porque el afectado en este caso no se trata de ningún político ni personaje público, y este tiene todo el derecho a defenderse y como aquí estamos todos identificados, no hay ningún problema en compartir esta:

CARTA ABIERTA AL ADMINISTRADOR DE LA PÁGINA:


Hoy en día, que no se sepa quién publica una noticia, y sea un secretismo absoluto de quien es el administrador de un perfil o página en internet, yo creo que es comparable a las dictaduras de Corea, o China, ó más,

Que este perfil o página, y su administrador, este creado para insultar, a aquel que no piensa como el "ADMINISTRADOR MONJE".

Soy Pedro Arias

Y doy la cara, no me escondo.

Tú sí, eres un COBARDE con mayúsculas.

Insultas, y sin darle opción al insultado que te responda en tu asquerosa página.

Eres de lo peor que hay informando, porque tiras la piedra y escondes la mano.

Di en tu perfil quién eres, que la gente te conozca y sepa que ciudadano tienen de vecino de Calafell.

Porque, insultos y más insultos, a todo el mundo, y te digo, eres un SINVERGÜENZA, y lo seguirás siendo, en el anonimato, cómo no.

Algún día todos sabremos quién eres y tendrás que agachar la cabeza cuando vayas por la calle, ¡¡¡SINVERGÜENZA Y RASTRERO DE LA INFORMACION, Y DEL INSULTO!!!

Ni te saludo por CANALLA

8 comentarios:

  1. Lógicamente me reitero en todo lo expresado, mi opinión hacia esta víbora del insulto, sigue intacta
    Agradecer al administrador de Websegur su publicación y su transparencia en todas las informaciones
    Gracias

    ResponderEliminar
  2. No hay nada que agradecer Pedro, creo que es lo justo. Es una forma de combatir la indefensión ante este tipo de circunstancias. Un saludo.

    ResponderEliminar
  3. Es una de las lacras de las redes sociales, que cualquiera bajo un seudónimo puede decir lo que le venga en gana que, si no hay delito o denuncia, es imposible saber quién es. Y si fuese así, seguramente no sería tan valiente para meterse con todo el mundo.

    ResponderEliminar
  4. Carta oberta al Sr. Torrens i al Sr. Arias.

    Sr. Torrens, no acostumo a respondre els insults que un dia rere l'altre escriuen els feixistes (avui anomenats nostàlgics) ni tota la colla de "trepes" de la política del pacte de Corleones.

    No crec haver faltat al respecte al Sr Arias, que sí que m'insulta a mi amb qualificatius com a pocavergonya, rastrer, covard, víbora i canalla. Caram, que s'ho faci mirar.

    Anem a pams.

    El Sr Arias únicament vaig dir que va ser l'il·lustre representant del racisme i la xenofòbia de PXC i això és una veritat com una casa de pagès. Pot ser un sant, una bellíssima persona (mal educat, però bellíssima persona), però crec que a vostè li pot més l'amistat amb un antic membre de PxC abans que la realitat i que, a més, fa gala d'una hipocresia digna d'estudi.

    Deixi que m'expliqui.

    Vostè és el número 19 d'un partit que ha portat al consistori calafellenc la primera regidora d'origen magrebí, Manal El Mesmoudi, advocada i culta. I que també en té Aya Jewa Ben Amar al número 12. Cosa que, miri, me n'alegro molt i més veient allà els dos nostàlgics de Vox.

    Una pregunta per vostè: li va dir a l'alcalde que era un islamòfob declarat quan li va proposar per segona o tercera vegada anar en llistes? perquè en aquesta vida hom ha de ser coherent amb les seves idees. Per a xenòfobs i islamòfobs ja tenim els de Vox, amb els quals potser vostè estaria més còmode veient la seva marcada islamofòbia.

    A la Casa Gran hi va haver una treballadora (M.Muñoz) que juntament amb el seu pare, a qui coneixíem com El Pelucas, van entrar a PxC i aquell tèrbol assumpte va acabar molt malament amb l'Anglada i van ser substituïts per Pedro Arias. Si un forma del partit nazi, és nazi. Si és del partit comunista, és comunista. I si és xenòfob i islamòfob, es diu i prou.

    Encara més, el meu comentari anava dirigit a Valents que va incloure en Constantí Ortega en silenci, gairebé d'amagatotis, com a número 2. Ortega és un dels personatges més detestables i tòxics de la política a Calafell, ficat a dit per Romero i que no el vol veure ningú enlloc. Valents va pagar aquesta mala jugada i no va obtenir representació.

    Sigui tan amable de llegir aquest document i digui'm Vostè si el que vaig dir no és cert.

    https://lasmentirasdepxc.wordpress.com/2013/05/10/las-guerras-internas-de-pxc-i-pxc-calafell/

    Espero que ara tingui la valentia de publicar la meva explicació al seu bloc. Si no, ja ho faré jo al meu facebook des d'aquell anonimat que tant detesten, però que vostè mateix comparteix en castellà algunes vegades perquè he avisat de les traïcions que es preparaven. Anonimat que he de mantenir perquè no vull que algú faci mal a la meva família, vull seguir passejant pel Poble tranquil·lament, no vulli acabar malferit o alguna cosa pitjor a qualsevol carrer o cantonada, ja que hi ha gent disposada a tot quan els fan la punyeta amb el que més els hi agrada de la política, els diners .

    I la pròxima vegada que vostè, a qui indiquen com a blogger a les llistes, es reuneixi a La Tropa amb l'actual alcalde i un altre blogger informàtic per anar a llistes electorals, com a mínim digui a l'alcalde que vostè és un islamofòb declarat.

    Si el Sr Arias se sent ofès, li demanaria disculpes, però aquí, el que ha insultat és ell i, a més, s'ofèn davant d'una veritat que, a hores d'ara, pot resultar incòmoda però 100% certa, contrastada i coneguda.

    ResponderEliminar
  5. “Amic” anònim, és clar que et publico el comentari, jo no tinc cap problema ni res a amagar, el que no has de fer és rebotar-te amb mi perquè jo l'únic que faig és complir amb la petició d'un veí i amic, els meus assumptes amb alcalde, la meva islamofòfia, el meu règim alimentari, com dormo de bé i la meva relació amb la gent, no vénen a cuento, en tot cas no tinc inconvenient a aclarir-te qualsevol tema, però cara a cara, a tu només t'he criticat això de l'anonimat i de la teva página comparteixo el que em sembla interessant. Si el Pere t'insulta o et deixa d'insultar és una cosa que us pertoca només a vosaltres dos, jo no faré com tu, intentar defensar-me atacant com estàs intentant fer amb mi, perquè precisament en amagar-te darrere de l'anonimat no puc saber si tinc alguna cosa en contra teva. Així que no t'esforcis amb mi perquè no et servirà per res, jo tampoc sóc un personatge públic, tothom sap que ni sóc socialista ni tan sols m'agraden els partits, cap d´ells, a l'únic que m'he limitat ha estat a donar suport a l'alcalde sigui del partit que sigui, igual que els meus coneguts i amics ho són, independentment de la seva ideologia política, social o religiosa.
    Resumint, que com que jugues amb avantatge, no et passis, et repeteixo que no tinc cap inconvenient a debatre qualsevol qüestió, però en igualtat de condicions, tu pel que sembla em coneixes, però jo desconec amb qui estic parlant, et sembla just? . Si et sents ofès o insultat, és amb el Pere amb qui t'has de desfogar, no amb mi, jo continuaré compartint tot allò que qualsevol veí em demani i estigui justificat, com és aquest cas.
    I com veig que estàs molt ben informat i la xafarderia de safareig funciona, quan vulguis quedem a la Tropa, i no et preocupis tant pel que li dic o deixo de dir a l'alcalde, això forma part de la nostra privadesa, si no t'importa.
    Pep Torrents

    ResponderEliminar
  6. REPLICA PARA EL XENÓFOBO DE LA INFORMACION Y TAMBIEN AUTOR Y DIRECTOR DE LA PAGINA
    CALAFELL, ON TOTHOM MIRA PER ELL.
    Es que de verdad, leer los comentarios de este personaje , es para vomitar
    Tu, personaje siniestro, y con poco sentido común, tendrías que dedicarte a la prensa del chafarderio, te iría mejor, reúnes esas condiciones por tu manera de argumentar los temas
    Le contestas a mi amigo y administrador de WEBSEGUR, que si es lslamófobo, que si le dijo al alcalde, que si se reunió con él
    Eres la verdadera cotilla de CALAFELL-SEGUR
    Quien no piense como tú, a saco por él , eres como el Che Guevara,
    Por ti suprimirías el pensamiento y expresión de la gente, para que solo tú pudieras opinar, tú qué piensas que todo el mundo tendría que ser de izquierdas, y que nadie se tendría que haber presentado como partido político a la alcaldía de Calafell, arrasas con todo el mundo, eres no mala persona, eres mala bestia, y estoy perdiendo mucho tiempo en contestar a una basura como tú, y que tendrías que estar en el vertedero, por un lado pides disculpas, y por el otro sigues insultando, marxista asqueroso, y te digo, cada vez se me va acumulando más información de tu patético personaje, y te aseguro que cuando sepa quién eres, lo pasarás mal y te arrepentirás de haberte metido en camisa de once varas
    Tu babeas, no escribes, el que babea es un baboso,
    Y tengo datos tuyos ya, y bastante fiables, ante te relacionaba con un poco hombre, ahora puedes ser de otro género, y no te doy más pistas
    Y te delatarè cuando menos te lo esperes, algún conocido tuyo me ha dado información,
    Y el que se lo tiene que hacer mirar eres tú,
    ADIOS MENTE RETORCIDA

    ResponderEliminar
  7. Pero bueno... Aquí que tiene que ver VOX.., este Monje desvarío anda déjanos tranquilos...
    Ah y no van mal encaminados pues va a resultar que más que Monge suele escribir más una Monja verdad que sabemos que casualidad que menos de un partido al que os habéis cambiado hace unos meses digamos por motivos familiares... del resto despotricais sin ton ni son y no voy a dar más pistas quien quiera que analice a que único partido no criticáis... Anda déjanos al margen y ya será otra persona u otro partido que os descubra a ambos valientes nosotros a lo nuestro mientras nos dejéis en paz.

    ResponderEliminar
  8. Hola Monje o debo decir Monja que pienso los escritos son en su mayoría de tu mujer...
    Te sugiero que dejes a VOX tranquilos, vamos a nuestro ritmo y no buscamos enfrentamiento alguno fíjate que sabedores perfectamente de quien sois y de qué hace unos meses habéis cambiado de partido por cierto del único que no criticáis y por deducción es fácil saber aunque hayan sido motivos familiares...
    Como ves estamos calladito y a lo nuestro sin entrar en guerra sucia y si os quieren destapar que es muy fácil ya se encargará otra persona o partido ofendido

    ResponderEliminar