viernes, 12 de mayo de 2023

ESPECTACULAR PERSECUCIÓN QUE SE HA HECHO VIRAL

 

08/05/2023 17:41 Actualitzada el 08/05/2023 17:42

Aquest cap de setmana hi ha hagut una persecució en moto al Brasil que se surt del que estem acostumats a veure. Si fos un videojoc, potser ho veuríem normal, però a la vida real, el que ha passat a la ciutat d'Osasco, a São Paulo, és absolutament extraordinari.

Es tracta d'una persecució de cinc minuts entre un policia militar i dos delinqüents que van en moto a tota velocitat, gravada per la càmera del guàrdia. El que és més espectacular és la manera com el fugitiu esquiva tots els perills de la carretera a alta velocitat i se'n surt de totes les situacions, jugant-se la vida múltiples vegades. Para bona atenció al vídeo, no podràs apartar-ne els ulls.


Com informa la Revista Fórum, a les imatges es poden reconèixer diversos punts de la ciutat, com el parc Santo Antônio, el jardí Veloso o el jardí Padroeira.

El final és inesperat: després de tots els obstacles que han superat els delinqüents, acaben a la localitat adjacent, Carapicuíba, d'una manera poc ortodoxa. El jove motorista, a banda de la detenció, es va guanyar els riures i la felicitació de l'agent per la seva destresa com a pilot.

No hay comentarios:

Publicar un comentario