sábado, 26 de marzo de 2022

TORNA "TERRA I TAULA" AL BAIX PENEDÈS


 
26/03/2022 06:00h

La llarga aturada de la pandèmia arriba a la seva fi pel col·lectiu gastronòmic Terra i Taula del Baix Penedès. I no ho pot fer en millor moment, just quan la unió de productors i cuiners celebra els seus deu anys de vida. Va ser el novembre del 2012 quan Terra i Taula es va presentar amb un acte al Mas de les Gralles de la Bisbal.

La intensa activitat que sempre han tingut s’ha vist obligada a una forçosa aturada els dos últims anys. Les restriccions per la Covid impedien celebrar esdeveniments de mitjà o gran format. Però la situació ja va canviant i el llarg hivern pandèmic està deixant pas a la primavera del retrobament.

I Precisament és amb l’entrada d’aquesta estació que el col·lectiu aprofita per reprendre les seves activitats, amb la festa gastronòmica de la primavera. Aquesta és una celebració que es feia anualment per commemorar el seu aniversari i presentar les novetats de la temporada.

Una festa especial

Enguany tindrà un caràcter especial, tant pel simbolisme del retorn després de l’aturada, com perquè se celebren els deu anys de vida del col·lectiu. Per això se li ha posat el nom de ‘Rebrot 2022 – Festa gastronòmica de la primavera’.

Es farà el dimecres 30 de març, a partir de les 19.30 hores, a la sala Entrevinyes dels cellers Avgvstvs Fòrvm de Vendrell. En primer lloc es presentaran les innovacions i els nous productes dels integrants del grup. També s’explicarà l’agenda d’activitats programades pel primer semestre de l’any.

Després d’un apadrinament sorpresa del grup, tots els integrants faran un tast especial per a l’ocasió. Un gran ventall de degustacions que maridaran amb els vins dels cellers que formen part de Terra i Taula. Com a novetat, hi haurà una taula de productes de quilòmetre zero, per gaudir del consum de proximitat.

Des de Terra i Taula plantegen, doncs, un nou inici coincidint amb el desè aniversari del col·lectiu. El preu per assistir a l’acte és de 40 euros i les places són limitades. Cal fer reserva prèvia al correu electrònic info@terraitaula.cat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario